Temsilciliklerimiz
Haberler
Bombalarla Yıktılar, Kitaplarla İnşa Edeceğiz Bombalarla Yıktılar, Kitaplarla İnşa Edeceğiz
Suriye’de saldırıya maruz kalan sadece insanlar ve binalar değil, bizim de parçası olduğumuz büyük bir kültür ve medeniyet. Bu bilgi ve birikimi ayakta tutarak genç dimağlarda yaşatmak için; İyilik Derneği olarak, Milli Eğitim Bakanlığı ve AFAD işbirliğiyle Suriye’nin Azez, Afrin, Cerablus, El Bab, ve kırsallarındaki “İyilik Okullarına Kütüphane Kampanyası” ba

Kış Soğuk, Kalp Sıcak Kış Soğuk, Kalp Sıcak
İyilik Derneği olarak, “Kış Soğuk, Kalp Sıcak” sloganıyla düzenlediğimiz kampanyayla bu kış da ihtiyaç sahibi çocuklara kışlık giyim yardımlarını sürdürüyoruz. Kış soğuklarının artık kendini iyiden iyiye hissettirdiği şu günlerde yürüttüğümüz kış kampanyası ile ihtiyaç sahibi çocukların kışlık giysi ihtiyaçlarını karşılamak adına üşüyen ç

İyilik Kazanacak Barış Kazanacak İyilik Kazanacak Barış Kazanacak

Malatya İyilik Derneği İhtiyaç Sahibi Ailelerin Yanında Malatya İyilik Derneği İhtiyaç Sahibi Ailelerin Yanında
Malatya İyilik Derneği Temsilciliğimiz, Kardeş aile projesi kapsamında Malatya merkez- Taştepe,Yeşiltepe, Beydağı, Toki, Melekbaba, Hanımınçiftliği, ve Tandoğan mahallelerinde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelere yönelik periyodik olarak dağıtımlarını bu ay’da gerçekleştirdi.

Adıyaman Kahta'da İyilik Gönülleri Yetim Ailelere Hayırseverlerin Yardımlarını Ulaştırdı Adıyaman Kahta'da İyilik Gönülleri Yetim Ailelere Hayırseverlerin Yardımlarını Ulaştırdı
Hayır sever bir esnaf tarafından İyilik Derneği Kahta temsilciğimize bağışlanan yardım kolileri İyilik Gönüllüleri tarafından Kahta ilçesinde dağıtılmaya devam ediyor.

Gönüllülerimiz Kırşehir Mucur Hayrettin Ekim Huzurevi'nde Gönüllülerimiz Kırşehir Mucur Hayrettin Ekim Huzurevi'nde
1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü vesilesiyle Kırşehir İyilik Derneği Gönüllülerimiz Kırşehir Mucur Hayrettin Ekim Huzurevi'nde büyüklerimizi ziyaret etti.

Aksa Eğitim ve Dayanışma Vakfı, İyilik Derneği’ni ağırladı Aksa Eğitim ve Dayanışma Vakfı, İyilik Derneği’ni ağırladı
Aksa Eğitim ve Dayanışma Vakfı (AKDAV), kadın gönüllülerinin katılımı ile yapılan programda İyilik Derneği adına Nesrin Çoban ve Sevgi Balta derneğin 2019 – 2020 yılı içerisinde gerçekleştireceği projeleri tanıttı.

Sel felaketiyle yıkılan Sudan’da İyilik Derneği’nin desteğiyle “Türk Köyleri” kuruluyor Sel felaketiyle yıkılan Sudan’da İyilik Derneği’nin desteğiyle “Türk Köyleri” kuruluyor
Tarihinin en büyük sel felaketini yaşayan Sudan’ın yardımına Türk Sivil Toplum Kuruluşları koşuyor. İslam Dünyası Sivil Toplum Kuruluşları Birliği’nin çağrısıyla harekete geçen İyilik Derneği, aralarında Kızılay ve AFAD’ın da bulunduğu 20 STK’yla birlikte Sudan operasyonuna başladı.

İyilik Derneği Kurban Vekâletlerinin Kesim ve Dağıtımını Tamamladı İyilik Derneği Kurban Vekâletlerinin Kesim ve Dağıtımını Tamamladı

İyilik Gönüllüleri Yola Çıktı İyilik Gönüllüleri Yola Çıktı

Malatya Temsilciliğimizden Yetimlere Bayramlık Hediyesi Malatya Temsilciliğimizden Yetimlere Bayramlık Hediyesi

Anadolu Platformu'ndan Derneğimize Ziyaret Anadolu Platformu'ndan Derneğimize Ziyaret